Over Ons

Welkom bij Jardin

Ontbijt, Koffie & Taart

In maart 2022 heeft Goesenaar Wilfred Besuijen het prachtige historische pand aan de Opril, Grote Markt 2 in Goes aangekocht met daarbij Jardin Ontbijt & Lunch. Samen met Carla is het bestaande concept voortgezet.

Na een jaar zijn ze gaan evalueren en tot een besluit gekomen. Het uitbreiden van de koffiekaart en het schrappen van de lunch. Zo is Jardin echt een speciaalzaak voor koffieliefhebbers geworden en dat was wat Wilfred en Carla op het moment van overname voor ogen hadden.

Het ontbijt, de smoothies en yoghurtjes blijven ze serveren, evenals de heerlijke taarten. Voor de lunchliefhebber staan er nog wat tosti’s op de kaart.

Het is en blijft dan ook een heerlijke plek om te ontbijten, bij te kletsen en te genieten van de lekkerste koffie van Goes, al dan niet met vers gebakken taart. Een plek om even tot rust te komen in hartje Goes.

Daarnaast vinden ze het ook belangrijk dat mensen met een allergie, of mensen die bewust en gezond willen eten bijJardin terecht kunnen. Daarom bieden ze ook glutenvrij, lactosevrij en vegan ontbijt en taart aan.

Wilfred en Carla en hun enthousiaste team heten je van harte welkom bij het vernieuwde Jardin.

Le Jardin Ontbijt en Lunch