Over Ons

Welkom bij Jardin

Ontbijt & Lunch

In maart 2022 heeft Goesenaar Wilfred Besuijen het prachtige historische pand aan de Opril, Grote Markt 2 in Goes overgenomen. De voormalig eigenaren Laura en Pieter hebben op de begane grond een frisse, groene, stijlvolle ontbijt- en lunchbar gecreëerd.

Op een paar kleine aanpassingen na zal het bestaande concept worden voortgezet. Het is en blijft  dan ook een heerlijke plek om te ontbijten, lunchen en/of te genieten van de lekkerste koffie van Goes, al dan niet met vers gebakken taart. Een plek om even tot rust te komen in hartje Goes.

In onze bar serveren we gezonde sappen, smoothies, verse koffie, thee, heerlijke buddhabowls, broodjes en ander lekkers. We maken alles ter plekke vers voor u klaar. U kunt alles meenemen of gezellig bij ons opeten.

Onze producten worden zo vers mogelijk bereid. We halen de meeste ingrediënten dan ook uit de streek of ons eigen moestuintje. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat mensen met een allergie of die bewust gezond eten bij ons terecht kunnen. Daarom bieden wij ook glutenvrij, lactosevrij en vegan ontbijt en lunch aan.

Wilfred en zijn enthousiaste team heten je van harte welkom bij Jardin.

Le Jardin Ontbijt en Lunch