Over Ons

Welkom bij Jardin

Ontbijt & Lunch

In het voorjaar van 2018 gingen wij, Pieter en Laura, op zoek naar ons eerste huisje. In mei 2018 kochten we het mooie historische pandje aan de Opril nummer 2. In het voorjaarszonnetje trokken we de ‘verkocht’ stickers van de ramen af. Daar begon ons avontuur.

Terwijl we nadachten over wat voor winkeltje onder ons huis zou passen begon de verbouwing van het woonhuis boven de winkel. Toen het einde in zicht kwam wisten we zeker dat het een groene ontbijt- en lunchbar moest worden. Waarbij Pieters voorliefde voor planten en Laura’s passie voor koken werden gebundeld.

In onze bar serveren we gezonde sappen, smoothies, verse koffie, thee, heerlijke pokebowls, broodjes en ander lekkers. We maken alles ter plekke vers voor u klaar. U kunt alles mee nemen of gezellig bij ons opeten

Onze producten worden zo vers mogelijk bereid. We halen de meeste ingrediënten dan ook uit de streek of uit ons eigen moestuintje. Daarnaast vinden we het ook belangrijk dat mensen met een allergie of die bewust gezond eten bij ons terecht kunnen. Daarom bieden wij ook glutenvrij, lactosevrij en vegan ontbijt en lunch aan.